Reklama
 
Blog | Ivan Derer

V Portugalsku jsou ženy spokojené

Na webu ScienceDirect. com se píše, že ženy jsou v Portugalsku většinou se svým sexuálním životem spokojené. Jsou rády ve vztahu a pro své sexuální potěšení dávají na první místo své sexuální uspokojení následované tím partnerovým.

Našel jsem si to, protože jsem byl za posledních pár dní svědkem několika událostí, které mě zaujaly a přinutily mě se trochu dovzdělat.

Třeba jeden můj přítel. Rozvedl se s Portugalkou a začal chodit s Brazilkou. Tím pádem je jasný, že je teď Brazilka celkem spokojená. Říká se tady, že je to známý model. Blbec si najde krasavici z Rio de Janeira, která ho v Portugalsku oškube a oškubaný blbec to potom sdílí na světové sociální síti a doufá, že mu někdo pomůže.

Včera jsem byl surfovat. Po chvíli mezi vlny vpluly čtyři holčičky. Všimnul jsem si, že je to matka a tři dcery. Když máma zrovna nejezdila, slyšel jsem, jak se svěřuje jiné ženě z naší skupinky, ve vlnách skalnatého pobřeží u vesnice Ericeira, asi padesát kilometrů od Lisabonu.

„Pro mě neni důležitý, aby holky měly tátu. Já hlavně chci, aby se naučily dobře surfovat.“

To mi dávalo smysl.

Jedna vlna mě vzala a odvezla opodál a když jsem se vracel, uviděl jsem stejnou ženu, které se máma od tří surfařek svěřovala, jak sedí ve vodě a mluví s mladou dívkou.

Když  jsem je míjel, slyšel jsem, jak jí říká.

„Se na něj vyser, podívej se, kolik je tady čůráků.“

Zachechtal jsem se do vody a pokračoval.

Z toho všeho tedy usuzuji, že to, co objevili vědci ze serveru ScienceDirect.com, je možná blízko realitě, ale na druhou stranu člověk nikdy neví, jak všechny ty věci vlastně vědci zjišťují.

 

 

 

 

Reklama