Reklama
 
Blog | Ivan Derer

Témata, která hýbou Čechy

Nevim co s tim, ale nějak to prostě nejde dál.

Česká politika – v český politice hraje prim Václav Klaus a jeho poradní tým. Je dech beroucí vidět, jak hrajou skvěle. Úkolem nyní přicházejících politiků by mělo být ukončení této hegemonie, která škodí České republice a ne srandovní hádky o politickej chleba.

Israel, Palestina and duchovno – od skupiny Vatikánští pedofilové přišla zpráva, že by měl Israel vrátit okupovaná území získaná ve válce, kterou nevyvolal a na začátku které byl v naprosto beznadějné situaci. Jasně, a vy mi vraťte moji duši. Vlastně není třeba, už ji mám dávno zpátky.

Energie – visí nám všem nad hlavou zdroj energie, kterej má výkon 4x 10000000000000000…, atakdál až do dvaceti šesti nul, Wattů. Zeměkoule se řítí vesmírem rychlostí 240km/s spolu se Sluncem a to počítám jenom oběh kolem černý díry v centru galaxie. Celá galaxie zřejmě letí ještě o dost rychleji. Tuhle energii pochytat je cesta do budoucna.

Reklama

Je směšný sledovat českou debatu o energii. Ohledně srandovního zdražení energie kvůli solárnímu boomu. Tak prostě 70%státní firma ČEZ nebude mít provozní zisk před odpisy 65.9 miliardy za rok, jako v roce 2009, ale o pár miliard míň. Češi si přece platěj vládu k řešení podobnejch potíží a ne, že manažírci firmy vyjeknou, že se jim snížej bonusy a vznikne z toho mediální peklo. Mimochodem, ČEZu patří dík za rozvoj solární energie. Patří jim taky fuck off, jelikož chtěli náklady na ten rozvoj přehodit na lidi.

Určite se objeví inženýři & profesoři & milovníci zkamenělého stromu, který mi tady do milliwattu spočítaj nevýhody normálních zdrojů energie. Kdybych nebyl dva dny v domě, kterej jede celej na Slunce a kabel byl odkoplej před dvěma lety, přiznal bych jim promile pravdy.

Korupce – Ve městě Dourados (Brazilie, Mato Grosso do Sul) policie pozatýkala a usadila do vězení komplet celou radnici i s podržtaškama -29 korupčníků. Řídké hlasy o tom, že nebude, kdo by město řídil, utichly poté, co si to všechno vzal na starosti soudce Eduardo Machado Rocha z hlavního města státu, Campo Grande . Mohla by tohle být inspirace pro někoho, kdo to v ČR myslí s likvidaci chobotnice vážně?

Smutný zprávy – Zmizela jedna dívka. Ve zprávách jsem zahlédl zprávu, že tělo mohlo zmizet v odpadním kanálu do Vltavy…ukájel se bezdomovec…Blesk, Blesk, Blesk – fotky mrtvol z D1… Nejčtenější deník Čechů. Je snad česká politika tak blbá a zákeřná, protože tenhle vulvár čtou furt i poslanci parlamentu?

Všichni, co tyhle obludný zprávy píšou kvůli prodejnosti těch vesmírnejch sraček, budou mít jednou děti, nebo je už maj. Za každou takovou sleazu ať se kurva dočkaj stejnýho neštěstí. Ti, co děti nemaj, ať chcípnou v hnoji.

Český sport – Všimnul jsem si, že fotbalový boss Hašek odvolal fotbalovýho bossa Haškovce. Dál už není třeba nic dodávat.

PIGS…krize…Řecko…krize…Portugalsko…krize…deficit…krize – Bueno…shodou okolností se pohybuju v PIGS.

Nic kolem sebe nevidim. Hospody jsou plný, i obchody. Hodně se o tom mluví. V království Kastilském proběhla generální stávka a fotografové si nafotili hořící policejní auto. A v Řecku furt někdo stávkuje, tuhle jsem se nedostal na letiště vlakem, jelikož stávkovali vlakaři. Den předtím stávkovali truckeři. V Český republice budou zřejmě v zimě stávkovat vlekaři.

Žháři z Vítkova – je mi jedno jakej dostali trest, ať by to bylo pár let nebo pár desítek. Soudci jsou od toho, aby udělovali tresty a debilové na Novinkách a na Facebooku jsou od toho, aby muže, kteří se vydali jen tak někoho trápit, obhajovali. Dneska jsem ovšem viděl na solidně se tvářícím zpravodajském serveru zprávu, že už několik tisíc lidí vyjádřilo odsouzeným na Facebooku podporu. Chtěl bych tímto solidně se tvářící zpravodajský server Lidovky.cz odeslat do prdele.

Krutá zima – Jako his master´s voice vychází z českýho mediálního vosího hnízda zpráva, že přichází krutá zima. Havrani přiletěli dokonce o TÝDEN dřív a já dostal za úkol koupit novej kotel. K tomu bych řek jen, že mi můj táta před dvěma týdny říkal, že jeho šeřík si po srpnovym krupobití, během kterýho byl zbaven listí, myslí, že je jaro, a vykvetl.

Kdyby se blížila fakt krutá zima…, nemyslím normální zimu, jak jsme ji znali jako děti, se zamrzlejma řekama a uhelnejma prázdninama, únorem, kdy noční teploty padaj pod třicet atd…, havrani by se na Česko z vejšky vysrali a pokračovali by dál na Jih.

 

Nevim co s tim, ale nějak to prostě nejde dál.