Reklama
 
Blog | Ivan Derer

Spiknutí věcí

Poslední dobou věřím, že se proti mě spikly věci.

Počítač funguje v práci úplně zoufale, ale doma je rychlejší než kdykoliv dřív.

Podezírám ho, že ho to v práci nebaví.

Problém je, že mě to přináší nepřekonatelné nevýhody. Když si pustim intranet, tak brutálně umrzá i když je kancl hedvábně vytopen i vychlazen na krásných 19.5 stupně Celsia.

Reklama

Mám sto chutí ho majznout, ale večer zase doma u telefonování a Facebooku hezky funguje a známý, co projdou kolem, si pochvalujou jakej mám rychlej internet.

Další věc (myslím si, že se proti mě věci domluvily někdy v lednu/únoru), která mi jde po krku je domácí koště.

Když jsem ho včera vyndaval, bylo domluvený s nějakou takovou věcí na smetí, kterou vůbec neznám, nikdy jsem s ní nemluvil a vůbec nevím, kdo to je.

Má dole plechovou lopatku a od ní vede nahoru taková červená tyč

Když jsem koště vyndaval, skočilo svině na tu lopatku a jeho tyč mě švihla přes xicht obrovskou silou.

Zanadával jsem, chytil se za hlavu a vyškubnul koště, který sebou zamávalo a srazilo z poličky žehličku, která mi samozřejmě spadla na nohu.

Dobře…je to jak z němý grotesky, ale dneska je rok 2012, sakra! Jako, to se mi snad zdá!

Myčka mi dává kvízy logickýho myšlení. Minulej tejden jsi mě spustil takhle. Teď zkus vydumat, jak to bude dneska. Smrad z neumytýho nádobí mě druhej den přinutí napnout mozek a zopakovat si všechny sprostý slova, ale jenom ty hlavní.

Dveře na balkón – samozřejmě! Po třech letech jsem si všimnul, že jsou zaklapávací po tom, co mě nechaly trčet na vzduchu.

Včera jsem se při holení říznul tak, že jsem chvíli přemejšlel o tom, že zavolám policii.

Samozřejmě, na první pohled by se mohlo zdát, že jsem nějakej levej, ale v kontextu všech věcí žiletku podezírám, že se pokusila o vraždu.

Přátelé, to ale není nic. Rozumíte, vůbec nic!

Dneska jsem vstal a z neznámého důvodů byla první věc, kterou jsem na sebe položil moje pruhovaná mikina. Omlouvám se všem přítelkyním ložnicové módy, ale nikde jsem v bytě najednou neviděl nic lepšího a byla mi nahýmu zima. Zapnul jsem si ji a protože jsem si hned začal připadat jako blbec, prudce jsem ji okamžitě rozepnul.

JAU!!!