Reklama
 
Blog | Ivan Derer

Last week

Source: Instagram - officialkeef

Source: Instagram – officialkeef

 

Policie v Loretto, stát Tennesse, informovala, že splachováním amfetaminových drog do záchodu může zapříčinit vznik perníkových aligátorů.

City čínského lidu byly zraněny Prahou.

Lidé z Hongkongu, kteří by se na city čínskýho lidu taky rádi vykašlali, byli zbiti Čínou najatými místními gangstery v jedné ze stanic metra, po posledním protičínském protestu v tomto britském městě.

Bývalý americký prezident James Carter odešel z Jižní Baptistické církve poté, co její vůdci pečlivě vybrali pár veršů z Bible a na těch se otočili, že: Eva byla na světě až druhá, byla odpovědná za prvotní hřích a musí tedy manželovi sloužit a nesmí sloužit v armádě.

Když jazidská aktivistka Nadia Murad na návštěvě White House řekla, že celá její rodina byla vyvražděna, zeptal se jí americký prezident Donald Trump: „A kde jsou teď?“

Angela Merkel vzdala úctu protagonistům operace Walkýra, kteří se 20.7. 1944 pokusili zabít německého kancléře.

V Dusseldorfu na letišti se objevilo na hromadě dva tisíce kufrů kvůli výpadku systému na jejich odbavování.

V brazilském vnitrozemí zaútočil na muže jaguár a zasekl mu drápy do zad. Na jaguára zaútočili psi, kteří byli se svým pánem na procházce a zahnali šelmu, odkud přišla.

Lékaři bez hranic informovali, že epidemie Eboly v Kongu není pod kontrolou.

Nigerijská vláda ocenila místního imáma, který v mešitě ukryl 262 prchajících křesťanů před vlastními souvěrci a potom vyšel ven a přesvědčil krvežíznivé muslimy, aby životy křesťanů ušetřili.

V Tokiu si vyzkoušeli veřejnou dopravu během blížících se Olympijských her v roce 2020 a představitelé města pobídli obyvatele, aby pracovali z domova a nechodili do práce.

Slovenskem zahýbala kauza výstavby obrovského vlajkového stožáru před sídlem Národní rady. Bude ještě o tři metry vyšší, než mají v Budapešti…

Economist přinesl zprávu, že mezi roky 1990 – 2015 zalesnily země EU oblast odpovidajici velikosti Portugalska.

Po smrti šesti velryb v kanadských vodách během června, zavádí Kanada omezení rychlosti rybářských člunů.

Kambodža oznámila, že pošle zpět do USA a do Kanady všech 1800 tun plastikového odpadu, který ji tam tyto nejrozvinutější země světa v minulých letech za peníze odeslaly.

Technologický mem Elon Musk řekl, že chce připojit počítač přímo do mozku.

Keith Richards si zahrál v Jacksonville.

 

 

Minulý Last week

Reklama