Reklama
 
Blog | Ivan Derer

Last week

Source – Instagram jlo

 

Britská ekonomika se vratila k růstu a potvrdila tak podivný příklad z Ameriky o tom, že je úplně jedno, jestli někdo vládne nebo ne a vše se tedy kutálí vpřed úplně samo a čim míň se politický nedoukové do ekonomiky montujou, tím líp.

Zemřel Ross Perot, první skutečně nezávislý.

Economist prišel s obsáhlým článkem o magických houbičkách, takže bude ještě líp, než v Coloradu.

Stephen Yaxley- Lennon, známý jako Tommy Robinson, britský hrdina proti islámu, se dostal do vězení na 9 měsíců pro pohrdání soudem.

Benjamin Netanjahu se stal v sobotu historicky nejdéle sloužícím izraelským předsedou vlády. Autor tohoto textu škodolibě dodává, ze Bibi je i předsedou vlády s tou nejlepší přehazovačkou.

Čínský státní kanál CGTN přišel s překvapivou zprávou o tom, že Indie brzy předhoní Čínu a stane se nejlidnatější zemí světa.

Obyvatel White Housu zase řekl spoustu blbostí, ale mezi nimi vynikl výrok o kryptoměnách. „Nejsou penězi a jejich hodnota je vysoce nestabilní a vychází z ničeho.“

Air Canada let z Vancouveru do Sydney narazil do drsnýho vzduchu ( hit rough air) a umístil nepřipoutané pasažéry ke stropu letadla.

Nokia seřadila nejmohutnější DDoS útoky v historii lidstva. GitHub vzdoroval v únoru 2018 útoku o síle 1.35Tbps a pět dní na to Anonymous prolomili nový rekord silou 1.7Tbps na nejmenovaný server.

Vyšlo najevo, že informace o tom, že vás kašlání může zachránit při infarktu, je blbost.

Víc než desítka rabínů z města Elad, poblíž Tel Avivu, prohlásila všechny psy za špatné a jejich majitele za prokleté.

Djokovič zase vyhrál a stálo to za to!

Ve Slovinsku vyřezali motorovou pilou strašlivou Melanii.

Indický stát Assam zavedl testování lidí. Kdo se Indům v Assamu nebude libit a nebude dobře odpovídat na otázky úředníků, případně nebude mít na úplatky, může jít jinam.

Ve Vatikánu se našly dvě tašky s lidskými kostmi.

Brazilský prezident prohlásil, že jeho syn by mohl jít dělat velvyslance do US. Ten to komentoval slovy: „Proč ne, už jsem dělal výměnné studium i jsem připravoval hamburger!“

Jennifer Lopez se vyfotila na Instagram.

 

Minulý Last week

Reklama