Reklama
 
Blog | Ivan Derer

Babiš a Bolsonaro setrvali v družném rozhovoru

Předseda vlády České republiky, Andrej Babiš a jeho brazilský kolega, prezident Jair Bolsonaro, setrvali v družném rozhovoru, u kterého řešili převážně otázky týkající se bilaterálních vztahů.

Andrej Babiš a Jair Bolsonaro. Zdroj Twitter @AndrejBabis

Čaulidi.

Dobrý den, jak se máte?

My se jednou asi z té demokracie poděláme, všichni. Jak jinak totiž vysvětlit to, že se tu k dálnici vyjadřuje i jezevec, ekologický terorista a taky každý starosta chce mít výjezd.

No jo, chyba naší diktatury byla, že sice mučila, ale nezabíjela.

Představte si, tady pořád Reportéři točí pořady na objednávku. Je to jedna zkorumpovaná pakáž, která natočila o mně 16 pořadů, jo, a teďka točí zase něco o mně.

Bůh nade všemi. Ta pohádka o sekulárním státě neexistuje. Stát je křesťanský a kdo je proti, ať se přizpůsobí nebo odstěhuje. Minority se musí přizpůsobit majoritě.

Tomu rozumím. Je mám taky nejlepší projekt, jaký jsem kdy vymyslel. Napadlo mě to, když jsem čekal s dětmi ve frontě v zoo. U krmení koz byla obrovská fronta a já nesnáším čekání. Tak jsem si řekl, že udělám něco podobného. Je to fantastický projekt, 90 hektarů, atrakce pro děti, spousta zvířat, ekofarma. Máme mnoho plánů, chceme postavit třípodlažní spa, ale není to moje. Je to nějaký firmy, která patří do holdingu.

Zajímavý, hele, ta Maria do Rosario je pěkně hnusná, ta si ani nezaslouží bejt znásilněná. Já nejsem násilník, ale kdybych byl, tak bych jí neznásilnil, jak je hnusná. Fakt je, že jsem si dřív za poslanecký náhrady kupoval sex.

Hm…, a proč bych já měl sdělovat všechny moje příjmy? Sorry jako. Vy sdělujete někomu příjmy, nebo kdo tady sděluje příjmy za posledních dvacet dva let? Co je jim vůbec do toho?

To já bych nebyl schopen milovat syna, který by byl homosexuál. Dal bych přednost tomu, že by umřel při nehodě, než aby se objevil s nějakym fousáčem.

Já vůbec žádnou politickou moc nemám.

Černý aktivisti jsou zvířata a měli by jít do ZOO.

Nikdy neodstoupím, nikdy! Nech si to všichni zapamatují. Nikdy!

Pinochet měl zabít víc lidí!

 

 

 

Reklama