Reklama
 
Blog | Ivan Derer

Jaké to bude v pekle

Pro nás, kteří tam míříme, je dobré se připravit na to, jaké to tam bude.

Z rádia Impuls tam hraje skupina Madrage svůj hit Šrouby a matice, stále dokola.

Televize, které jsou dovedně rozmísteny tak, aby byla vždy alespoň jedna v zorném poli, jsou v detailním záběru k vidění slzy zamilovaných a padlých českých politiků.

Je tam děsný vedro, které se zase někdy promění ve strašlivou zimu. Ta zima bude nekonečně dlouhá, což v lidech tam umístěných spustí trudnomyslné stavy, které ovšem nebude možné zaplašit sebevraždou.

Reklama

Všude se bude prodávat jenom Pilsner Urquell z tanků.

Cikáni odejdou do nebe, my zůstaneme tam, kde jsme, jenom s Čechy.

K jídlu bude smažený sýr, hranolky, tatarka, zvíře, knedlík a zelí, každý den třikrát. Přepálený olej, na kterém amarouny vzniknou, bude k zapíjení ze zvláštního kalíšku.

Všichni se tešíme, až jednou za den nezahraje další song skupina Mandrage a do pekelného ticha se tak ozve písnička Malovaný džbánku. V druhé polovině národního dědictví už se bohužel slast z této neuvěřitelné změny promění ve stres z neodvolatelně se blížícího nástupu matic a šroubů.

Bude možno procházet volně z místnosti do místnosti, kde bude například Karel Gott pořád dokola vyprávět, jak si podvazuje před stykem svůj úd vonnými trávami, nebo bude možno zajít na prednášku bývalého prezidenta Klause o ekonomii, která se bude také stále dokola opakovat. Bude se jmenovat – Něco prodat dráž než to koupím je výhodné.

Zmatená volná ruka trhu bude pobíhat okolo.

V jiné světnici můžeme posedět se současnou hlavou státu Zemanem a dát tam hlavu nakřivo.

V pekle bude samozřejmě ke čtení jenom Blesk, ovšem každý den stejný. Téma věčnosti v něm bude Bartošová a spolek kreténů kolem ní, včetně všech, kdo o ní píšou.

V pekle bude možno i vstoupit do politické strany, což bude povinné. K dispozici bude KSČM a DSSS.

Já osobně se budu procházet krásnými parky, kde budou v centimetrových vzdálenostech uložena obří psí hovna, která se budou i okolnostem odpovídajícím peklu také i chovat.

Vy všichni ostatní budete mít podobnou věcnou potíž podle toho, co vás na světě sere nejvíc.

Internet bude v pekle samozřejmě k dispozici, ale jenom jeden web. Na něm bude současný ministr financí Fischer hrát svoji známou hru na kukačku, která se nikdy nebude skrývat a sliz na pokračování bude podtržen jeho výroky k čemukoliv v ruštině o tom, že jeho účet je transparentní a takový další zkurvený bullshit.

Sex budou povolovat na zvláštní doložku nikým nevolení domovní důvěrníci z výše zmíněných dvou stran.

Zapřisáhlí machové ho budou mít s homosexuálama a další homofobové s transexuálama a naopak a tak dál.

Lidi jako já se na to budou moct jenom dívat.

Skupina Mandrage nakopne další ze svých refrénů.

Není to uplně příjemný, že jo, ale je potřeba se připravit, než bude pozdě.

Podle mě by se měl takhle duchovně připravit každej zodpovědnej člověk.