Reklama
 
Blog | Ivan Derer

Český národovec

Český národovec je rád, že je český národovec.
Zakládá si na tom, že není rasista, ale rákosníky, cikány a muslimy nenávidí. Ať táhnou, říká. Nepřemýšlí už o tom, kdo na něj bude dělat. Zřejmě Účka...

Český národovec taky nesnáší cyklisty. Proto jezdí nejradši v autě vyrobeném v Německu.
Český národovec je většinou někdo, kdo nemá úplně české kořeny. Například nový populista Okamura nebo starý fašoun Bátora. Jim nejde o peníze, jim jde o národ.
Českému národovci záleží na českých koblihách, českých diamantech, české ropě a českém pokladu, který se jmenuje český pop 60. let a ztělesňuje to Gott s Vondráčkovou.
Český národovec je pro zavedení českého národovectví do škol místo sexuální výchovy. Sám nesouloží, takže jsou pro něj sexuální záležitosti tabu, které komentuje úvahami o nebezpečích, která mu hrozí při masturbaci.
Český národovec miluje Rusko. Vše co vadí Rusku vadí i českému národovci.
Český národovec se vydá na demonstraci proti homosexualismu a intelektualismu. Sám je buď homosexuál, nebo intelektuál. Samozřejmě v rámci Českého národovectví.
Český národovec vám s vážnou tváří řekne, že ženy jsou hloupější než muži. Jak na to přišel, nerozvede, ale podá to jako důkaz sám o sobě.
Český národovec nenávidí pravdu a lásku. Že jsou to v celku zajímavé hodnoty, ho nezajímá, protože radši používá lež a nenávist.
Český národovec používá zvláštní newspeak, jehož esencí jsou právě slova jako pravdoláskař nebo třeba eurohujer. Slovo hujer našel ve svém oblíbeném filmu ze sedumdesátých let.
Český národovec bojuje ze všech sil proti politické korektnosti a novému establishmentu.
To, že je sám zosobněním tohodle hnoje, ho nenapadá.
Český národovec je figura z 19. století a je na to hrdej. Do uvolněného chaosu 21. století by zavedl staré dobré konzervativní hodnoty, například by zrušil volební právo žen nebo taky patent Petra Duranda na výrobu plechovek z pocínovaného plechu na konzervaci potravin a drinků.
Český národovec nám říká, že svět je něco nezajímavého…zajímavé je jenom Česko, české jídlo a české uhlí.
Český národovec skáče a kdo neskáče, není Čech. Někteří lidé, kteří se jenom tváří, že jsou čeští národovci, mají v těchto chvílích problém, protože musí skákat, i když jim to připadá děsně trapný a blbý, jako všem ostatním.
Český národovec nenávidí multikulti. Co přesně to znamená, to neví, ale označuje tak všechny lidi, který maj na svět jiný názor, než on. Někdy po nocích dumá, jestli to není náhodou nějaký druh nábytku a někdy si to taky plete s multikutil, čímž se nebudeme zabývat, jelikož je to hrozivý druh, kterýho každý ženatý muž v Česku dostává doma obden za příklad.
Český národovec by nejradši zase obehnal myšlení Čechů ostnatým drátem, ale má smůlu.
Život je jinde.

Reklama